Vi følger Martin Falklind og David Lundqvist på gjeddefiske. Filmen inneholder gode råd, viser undervannsbilder av gjedda, i tillegg til scener med fiskernes glede og frustrasjon. Har ekstramateriale med detaljerte tips om fisketeknikk- og taktikk.
Den svenske Fiskejournalens sjefsredaktør Martin Falklind skal denne gangen virkeliggjøre en drøm han deler med mange andre sportsfiskere. I filmen får Falklind hjelp av den svenske gjeddeguruen David Lundqvist til å oppnå sitt mål, og deretter guides vi i forhold til hvordan man skal tenke for å overliste storgjedden. Tips og råd kombineres med spennende bruduljer, gledesscener og gjeddens biologi. Dessuten får du følge med gjedden ned i dypet og se hvordan den lever. Ekstramaterialet byr på enda mer detaljerte tips i ren fangstteknikk.
Forlag Sveriges Television
Utgivelsesår 2004