I Jakobsstigen gir kunstneren, læreren og skribenten Thomas Breivik en spenstig og poengtert skildring av "de harde trettiårene". Med en sjelden sans for konkrete detaljer forteller han om sin oppvekst i Bergens smau og på landet utenfor byen. Nære og presise beskrivelser av klesdrakt og kosthold, matauk, hygiene, omgangsformer og holdninger gir også et fascinerende bilde av tidens levesett og livsvilkår. Illustrert.
Utgivelsesår 1992
ISBN13 9788203170997
EAN 9788203170997
Genre Personlige beretninger
Omtalt person Thomas Breivik
1 bokelsker følger dette verket.