Omtale fra forlaget
Svein Jæger Hansen er Norges fremste «villmarkskokk». Jæger Hansen ble utnevnt til «Reinsdyrkokken» i 2017, han har vært «Årets Dyrskukokk» i flere år og har jobbet som kokk og kjøkkensjef på Scandic Meyergården Hotell i 25 år. Jæger Hansen holder årlig kurs og foredrag om råvarer som er høstet fra naturen. I flere år har han også vært viltgrillkokk i Vi Menn, og han har levert oppskrifter basert på mat fra naturen til bladene Villmarksliv og Vi menn i en årrekke.
I «Villmarkskokeboken» får du Jæger Hansens beste oppskrifter samlet mellom to permer. Kokeboken er laget for å inspirere jegere, fiskere og naturinteresserte til å høste av råvarene vi har levd av i generasjoner. I boken får du også gode råd til hvordan man tar vare på råvarene fra naturen, hele veien fra «jord til bord».
Boken er også spekket med utrolige mat- og naturbilder - ofte i skjønn forening. Men like viktig er «matpraten» - de gode historiene.
De får du også i «Villmarkskokeboka».
Forlag Egmont Publishing
Utgivelsesår 2019
Format Innbundet
ISBN13 9788242964427
EAN 9788242964427
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 229
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket