I nytt lys
Milliardæren Dante Fiori har kjent Minerva nesten hele sitt liv. Da hun offentlig annonserer at han er far til barnet hennes, blir han sjokkert, fordi faktum er at han aldri har rørt bestevennens lillesøster! Men han begynner å se henne i et nytt lys da han får høre grunnen til at hun løy ...
Saltvannskyss
Et middelhavscruise er akkurat det sykepleieren Sophie Blythe trenger! Skipslegen Luciano Montavano kan bli den perfekte romansen. Den utrolig kjekke, men reserverte italieneren er ikke mer interessert i et forhold enn det hun er. Men jo bedre de blir kjent, jo vanskeligere er det å forestille seg at hun skal gå i land.
De elskende i Pompeii
Della reiser fra England til Italia, og det for en mann hun bare har sett på et bilde! Hun forsøker å overbevise seg selv om at det er for karrierens skyld – hun vil jo at arkeologen Carlo Rinucci skal bli med i et av tv-programmene hennes – men årsaken er egentlig en helt annen.
I mine drømmer
Bonita ser opp på Hugh med et flir. Jo mer omtåket hun blir av narkosen, desto viktigere føles det å få frem budskapet sitt. Hugh Hamilton er avdelingens store samtaleemne, men også Bonitas hemmelige kjærlighet. Men da hun våkner etter operasjonen, har hun en vemmelig følelse av at hun har avslørt altfor mye av sine innerste følelser.
Forlag Harlequin
Utgivelsesår 2026