Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Inneholder 50 oppskrifter fra de mest kjente matregionene i Italia, med forretter, fisk, kjøtt, fjærkre, grønnsaker, pasta og desserter. Alle oppskriftene er illustrert med steg-for-steg fotografier. Med presentasjon av de mest brukte italienske ingrediensene. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Inneholder 50 oppskrifter fra de mest kjente matregionene i Italia, med forretter, fisk, kjøtt, fjærkre, grønnsaker, pasta og desserter. Alle oppskriftene er illustrert med steg-for-steg fotografier. Med presentasjon av de mest brukte italienske ingrediensene. Har stikkordregister.
Forlag Notabene forl.
Utgivelsesår 1996
Format Innbundet
ISBN13 9788290723335
EAN 9788290723335
Serie Ganske enkelt
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 112
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket