Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 120 oppskrifter på forretter og snacks, pasta og ris, hovedretter, pizza, brød og desserter fra hele Italia. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder 120 oppskrifter på forretter og snacks, pasta og ris, hovedretter, pizza, brød og desserter fra hele Italia. Har stikkordregister.
Forlag Parragon
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9780752533674
EAN 9780752533674
Serie Cookshelf
Omtalt sted Italia
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Oppskrifter der resultatet ikke står i forhold til arbeidsinnsatsen. Tviler på om forfatteren har prøvd dem sjøl.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket