Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en bok om håndverkerne som lager de ingrediensene det italienske kjøkken er så kjent for - parmesan, mozzarella, balsamicoeddik og parmaskinke. Den inneholder både historier og oppkrifter. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Dette er en bok om håndverkerne som lager de ingrediensene det italienske kjøkken er så kjent for - parmesan, mozzarella, balsamicoeddik og parmaskinke. Den inneholder både historier og oppkrifter. Har stikkordregister.
Forlag Chronicle Books
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9780811821292
EAN 9780811821292
Omtalt sted Italia
Språk Engelsk
Sider 168
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket