Italian food artisans

traditions and recipes

av (forfatter) og John Rizzo (illustratør).

Chronicle Books 2000 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en bok om håndverkerne som lager de ingrediensene det italienske kjøkken er så kjent for - parmesan, mozzarella, balsamicoeddik og parmaskinke. Den inneholder både historier og oppkrifter. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Dette er en bok om håndverkerne som lager de ingrediensene det italienske kjøkken er så kjent for - parmesan, mozzarella, balsamicoeddik og parmaskinke. Den inneholder både historier og oppkrifter. Har stikkordregister.

Bokdetaljer

Forlag Chronicle Books

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9780811821292

EAN 9780811821292

Omtalt sted Italia

Språk Engelsk

Sider 168

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket