Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken gir deg essensen av den italienske kokekunsten, og inneholder et utvalg av lokale kulinariske spesialiteter og spesielle teknikker. Boken har oppskrifter på supper, antipasti, pasta, ris, pizza, kjøtt-, fiske- og grønnsaksretter, salater, desserter, kaker og drinker. Med register.
Omtale fra forlaget
Boken gir deg essensen av den italienske kokekunsten, og inneholder et utvalg av lokale kulinariske spesialiteter og spesielle teknikker. Boken har oppskrifter på supper, antipasti, pasta, ris, pizza, kjøtt-, fiske- og grønnsaksretter, salater, desserter, kaker og drinker. Med register.
Forlag Spektrum
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788278221631
EAN 9788278221631
Serie Mat fra hele verden
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket