IT-guiden

for Microsoft Office 2003

av (forfatter), Alf H. Øyen (forfatter), Reidar Hæhre (forfatter), Kjell Holst (forfatter) og Pål Erik Svendsen (forfatter).

Fagbokforlaget og Økonomiforl. 2005 Spiral

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er skrevet for begynneropplæring i Microsoft Word, Excel og PowerPoint. Den gir også en grunnleggende innføring i Internett og e-post, og en kort innføring i Windows og filbehandling. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Boka er skriven for IKT-opplæringa i faget økonomi og informasjonsbehandling på grunnkurset i allmenne, økonomiske og administrative fag studieretninga for sal og service, både grunnkurs og VK 1 2-timars valfag på yrkesfaglege studieretningar generell begynnaropplæring i IT IT-guiden er skriven for begynnaropplæring i Microsoft Word, Excel og PowerPoint. Boka gir også ei grunnleggjande innføring i Internett og e-post. I dei innleiande leksjonane finn du dessutan ei kort innføring i Windows og filbehandling. IT-guiden for Microsoft Office 2003 er basert på Windows XP og Office 2003. Det meste av øvingane og oppgåvene bør også med enkle tilpassingar kunne brukast i tidlegare versjonar av Word, Excel og PowerPoint. Leksjonane om Internett og e-post er baserte på Microsoft Internet Explorer og Outlook Express. IT-guiden er først og fremst ei øvingsbok. Gjennom korte leksjonar med øvingar og oppgåver er det meininga at du raskt skal lære deg å meistre IT-verktøyet. Etter kvart er målet at det skal vere heilt naturleg for deg å bruke IT-verktøyet i skolearbeidet, yrkesutdanninga og arbeidslivet. Boka har eit hendig format med spiralrygg som gjer boka grei å bruke på avgrensa arbeidsplass. Ho er også veleigna som oppslagsbok.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget Økonomiforl.

Utgivelsesår 2005

Format Spiral

ISBN13 9788278022580

EAN 9788278022580

Språk Nynorsk

Sider 199

Utgave 5

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket