Israels Messias

av (forfatter).

Kolofon 2010 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boken har til hensikt å vise hvordan kristendommens røtter er å finne i Israels Tanakh. Den inneholder forfatterens egen versjon av de fire evangeliene og med kommentarer til Johannesevangeliet. I tillegg kommer artikler om begrepet Den nye pakt, høytider, Bibelen og mat. Boken avsluttes med en artikkel på engelsk som opprinnelig ble skrevet til forfatterens menighet The congregation of Yahwehs 50-årsjubileum.

Omtale fra forlaget

Hensikten med boken er å vise hvordan røttene til vår tro er å finne i Israels Tanakh, og å motvirke den antisemittismen som har fulgt den kristne kirke ned gjennom tidene. Dette kan lede til en fornyet forståelse og en høyere verdsetting av Israels folk og dets misjon i dag. Av innholdet: De fire evangeliene: De skriftene vi i dag betrakter som "grunnteksten" er greskspråklige. Den Nye Pakt: Dette begrepet er innen kristenheten hovedsakelig basert på Paulus brever og Hebreerbrevet. Jahves høytider og de hedenske høytider: Kirken har markert sin avstandtagen fra sitt hebraiske opphav ved å forkaste Jahves høytider. Bibelen og mat: Nesten alle kulturer har sine preferanser og tabuer når det gjelder mat og drikke. Røtter: Aukland har vært pastor i the Congregation of Yahweh 34 år.

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2010

Format Heftet

ISBN13 9788230006870

EAN 9788230006870

Språk Bokmål Flerspråklig Engelsk

Sider 424

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket