Et intenst familiedrama Et forsvunnet barn En farlig fiende Lier i Buskerud, 1924: Sørine vokser opp på den idylliske eplegården Solhaug. Etter morens død har hun blitt nært knyttet til morfaren, som tynges av skyldfølelse etter at en grusom tragedie rammet familien. Når faren brått gifter seg igjen, kommer stemoren Iselin til gården med en ugift sønn – og en fortid hun ikke vil snakke om. – Iselin kan tro hva hun vil, men det er fortsatt jeg som bestemmer her! – Hva mener du, morfar? Det er far som driver gården, og … – Jeg sier bare at Iselin ikke skal undervurdere meg. Visst er jeg en blind, gammel kall, men det er mulig Trygve ikke har fortalt henne alt.
Utgivelsesår 2017
ISBN13 9788202562724
EAN 9788202562724
Serie Livet på Solhaug (1)
Genre Romantikk Historisk litteratur
Omtalt tid 1918-1939
Den innbydende forsiden gjør meg nysgjerrig på hvem disse to smilende karakterene er, og hvem er hun med eple? Den onde slangen i paradis?
Eline Myklebust Madsen har igjen laget et nydelig omslag! Tar av meg hatten og bøyer meg i støvet for hva hun kan!
Prologen i "Livet på Solhaug" starter dramatisk, og jeg fatter med en gang godhet for denne mannen, Adler. Det er en tragedie som former livene til mange og jeg skjønner fort at det er disse etterdønningene jeg nå skal få lese videre om fra kapittel 1. Allerede i kapittel 1 er jeg dratt inn og lar meg fange av historien - jeg er med Sørine når hun trøster morfaren og ser hvordan livet utfolder seg på Solhaug. Jeg er der med alle sansene, og opplever det samme som karakterene. Utover i boka får jeg mer og mer i mot den onde slangen, og hennes avkom. De pønsker på noe og tiden vil vise om jeg tenker riktig. Torill har alltid vært god på beskrivelser, men dette er det beste hun har skrevet så langt! Jeg har tidligere kalt Torill hemmelighetenes dronning og hun skuffer meg ikke denne gangen heller! Her ligger det hemmeligheter og lurer, og hun drøyer det ikke, jeg får svar på noen allerede i første bok. Jeg er spent på hva som skjer videre. Den sluttet jo som den skal, super spennende! Boka er preget av mye spenning, intriger og hemmeligheter - min type serie! Dette er definitivt en serie jeg vil mase på butikken om å sette ut i hylla! Kjenner jeg at jeg helst skulle hatt bok 2 i går!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.