Omtale fra forlaget
Irish cuisine is no oxymoron. Despite a history of hunger, Ireland remains a land of fertile fields, fat cattle, bountiful seas and plentiful gardens. From humble spuds to Galway oysters, this comprehensive guide explores and celebrates Ireland's kitchens, cooks and convivial custom. With Ireland on the cusp of a culinary renaissance, there is no better time to sample its true flavours and gregarious drinking culture
. the complete guide to the culture of eating and drinking in Ireland. life and language in the country's cultural heartland, the pub. intimate insights into Ireland's hospitality and sociability. smooth whiskies and strong stouts on a drinks tour. guest writers, including Irish comedians and writers Sean Hughes and Ardal O'Hanlon
Forlag Lonely Planet
Utgivelsesår 2000
Format Heftet
ISBN13 9781864500936
EAN 9781864500936
Serier Lonely planet world food Lonely planet
Språk Engelsk
Sider 238
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket