Iqbal Farooq og den indiske superchipen

av (forfatter), Lars-Ole Nejstgaard (illustratør) og Dagfinn Foldøy (gjendikter).

Gyldendal 2010 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En liten, elektronisk superchip har havnet i Danmark i selskap med en indisk elefantekspert. Superchipene kan spore opp elefantene i zoo hvis de skulle stikke av. Men da Iqbal får tak i én av dem, viser det seg at chipen er utrolig mye kraftigere enn som så - faktisk er den svaret på verdens energiproblemer, og dermed verdt mange milliarder. Men typisk nok tiltrekker denslags oppdagelser seg også mange lyssky individer, og Iqbal er snart i sentrum av en mildt sagt opptrappet konflikt. Dette er den tredje boken om Iqbal Farooq.

Omtale fra forlaget

Den tredje boka om Iqbal Farooq; eller: Nok et fyrverkeri av en røverroman fra det flerkulturelle Skandinavia.

Ytterligående imamer i pysjamas, en svindler fra Congokiosken og en kasse bazookaer fra en nærliggende kaserne er bare noen av ingrediensene i denne fullstendig vanvittige historien om Iqbal Farooq og familien hans på Nørrebro i København.En liten, elektronisk superchip havner i Danmark i selskap med en indisk elefantekspert. Superchipene kan spore opp elefantene i zoo hvis de skulle stikke av. Men da Iqbal får tak i én av dem, viser det seg at chipen er utrolig mye kraftigere enn som så ? faktisk er den svaret på verdens energiproblemer, og dermed verdt mange milliarder. Minst! Men typisk nok tiltrekker denslags oppdagelser seg også mange lyssky individer, og Iqbal er snart i sentrum av en mildt sagt opptrappet konflikt.Om forfatteren:Manu Sareen er en engasjert og erkedansk indisk forfatter, politiker og immigrasjonskonsulent. For den første boken om Iqbal Farooq mottok han prisen for 'Årets børnebog 2006' av avisen Politiken. Boken skal også filmatiseresLes også:Iqbal Farooq og den svarte pierrot (2008)Iqbal Farooq og kronjuvelene (2009)

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788205397088

EAN 9788205397088

Serie 10:12

Genre Humor Spenning

Omtalt sted Danmark

Språk Bokmål

Sider 214

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket