Invitasjonen

av (forfatter).

Damm 2001 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (3 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er en guide til å se nærmere på ditt eget liv og å være fullstendig tilstede, med integritet og livslyst. Det er ei bok om hvordan du kan åpne deg for kjærligheten og våge å gjøre forandringer, slik at du unngår å stagnere i drømmen om hvordan det kunne ha vært. Boka viser også hvordan du kan forholde deg til frykt, sorg og nederlag, og finne en indre fred.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788251783354

EAN 9788251783354

Språk Bokmål

Sider 146

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Det å nekte å erkjenne nederlag, er ofte et forsøk på å unngå den lammende skammen. Mange av oss ble oppdratt eller lært av folk som prøvde å få oss til å føle skyldige når vi gjorde en feil, idet de håpet at frykten for å skjemme seg ut ville hjelpe oss å unngå nederlag i fremtiden. Det virket ikke. Vi kan ikke leve fullt ut og unngå feiltrinn. For å unngå skammens lammende smerte, innskrenker vi livet til de tingene vi allerede kjenner og fornekter de feilene som skjer.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men jeg har kommet til å godta at uansett hvor mye jeg kan være sammen med meg selv, uansett hvor godt jeg liker mitt eget selskap, så lengter jeg fremdeles etter å sitte tett inntil og av og til etter å smelte sammen med en annen i dyp intimitet. Dette er også å komme hjem. Helheten av selvet finner vi når vi kan være alene og når vi kan ta med oss alt det vi er til en annen, der vi mottar og blir mottatt helt og fullt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Av og til vil jeg ha litt avstand. for å minne meg selv om hvilket mysterium andre er for meg og jeg for dem, for å se frem til å røre ved det guddommelige i en annen med ærefrykt

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når alt vi har satt vår lit til er falt bort, er det ingenting annet å gjøre enn å vente uten tro eller håp. Hvordan vi venter - om vi forblir åpne eller lukker oss - er det valget vi må ta, et valg om enten å leve eller begynne å virvle nedover mot døden. For å velge livet, må vi være villige til å vente, åpne for livet og kjærligheten i en tid da det virker umulig åpne seg og vi er sikre på at ingen og ingenting noensinne vil kunne finne oss.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har tro på lengselen, hvor den enn finner meg. [...] Det finnes ingen forberedelse til måten den griper meg og forlater meg på, hvor voldsom kraften i den er. Det er stemmen til de delene av meg selv som er blitt liggende igjen i alle kompromissene jeg har prøvd å inngå med livet hver gang jeg har forsøkt å bytte deler av mine drømmer mot løfter om trygghet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket