Boken gir en konkret og lettfattelig innføring i oppbygningen, virkemåten og den praktiske bruken av tjenestene på Internett og Web. En rekke populære programmer som brukes for å ta i bruk de ulike internett- og webtjenestene beskrives med hensyn til innstillinger og praktisk bruk. Har litteraturliste og register.
Boken gir en konkret og lettfattelig innføring i oppbygningen, virkemåten og den praktiske bruken av tjenestene på Internett og Web. Boken omhandler bl.a. følgende: Internetts og Webs oppbygning og virkemåte E-post Web Diskusjonsgrupper (News) Nettmøter Informasjonssøk på Internett og Web Filoverføring mellom datamaskiner på Internett Fjerninnlogging på datamaskiner Sikkerhet på Internett En rekke populære programmer som brukes for å ta i bruk de ulike internett- og webtjenestene beskrives med hensyn til innstillinger og praktisk bruk. Finn Haugen er sivilingeniør, utdannet ved NTNU (NTH) i 1985 innen teknisk kybernetikk. Han har gjennom flere år undervist IT-emner i kurs og ordinære og nettbaserte fag i regi av Høgskolen i Telemark, NKI og TechTeach. I tillegg er han en aktiv forfatter og lærer innen teknisk kybernetikk. Han arbeider i sitt eget firma - TechTeach (http://techteach.no).
Forlag Tapir akademisk forlag TechTeach
Utgivelsesår 2003