Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder resultater fra undersøkelser om innvandrere med funksjonshemmede barn og deres møte med de norske helse- og sosialtjenestene. Bokens hovedtema er kommunikasjon i flere sammenhenger. Forfatteren berører kompliserte forhold hvor både kultur, kunnskap og følelser spiller sammen. Boken henvender seg til helse- og sosialfaglige og pedagogiske utdanninger og praksiser, og til myndigheter og funksjonshemmedes brukerorganisasjoner. Har litteraturliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Torunn Arntsen Sørheim publiserer her noen av sine resultater fra undersøkelser om innvandrere med funksjonshemmede barn og deres møte med de norske helse- og sosialtjenestene. Bokas hovedtema er kommunikasjon i møter mellom familier og tjenesteapparat, kommunikasjon innad i familien og i forhold til det sosiale nettverket. Situasjonene er hentet fra legekontorer, ansvarsgrupper og tjenesteapparatet for øvrig. Hensikten med boka er å bidra til en læringsprosess der identifikasjon og refleksjon står sentralt. Boka henvender seg både til helse- og sosialfaglige og pedagogiske utdanninger og praksiser, og til myndigheter og funksjonshemmedes brukerorganisasjoner.
Forlag Gyldendal akademisk
Utgivelsesår 2000
Format Heftet
ISBN13 9788241712111
EAN 9788241712111
Språk Bokmål
Sider 164
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket