Innføring i korrespondanseanalyse

av (forfatter).

Fagbokforlaget 1999 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gjev ei brukarretta innføring i korrespondanseanalysen, som særleg er vorten kjend gjennom arbeida til Pierre Bordieu. Hovudvekta i framstillinga er lagt på korleis ein skal nytte korrespondanseanalysen i eigne arbeid eller studiar, og mot moment som ein må vere særleg merksame på når ein bruker teknikken.

Omtale fra forlaget

Dei siste åra har statistiske analyseteknikkar for kategoriske datamengder fått auka popularitet innanfor samfunnsvitskapane. Denne boka gjev ei brukarretta innføring i ein slik teknikk - korrespondanseanalysen - som særleg er vorten kjend gjennom arbeida til den franske sosiologen Pierre Bourdieu. Hovudvekta i framstillinga er lagt på korleis ein skal nytte korrespondanseanalysen i eigne arbeid eller studiar, og mot moment som ein må vere særleg merksame på når ein bruker teknikken. Boka er i første rekkje retta mot studentar og forskarar ved samfunnsvitskaplege fag, men er også relevant for brukarar av marknads- og spørjeundersøkingar. Johs. Hjellbrekke er for tida universitetsstipendiat i sosiologi ved Universitetet i Bergen.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 1999

Format Heftet

ISBN13 9788276744422

EAN 9788276744422

Språk Nynorsk

Sider 127

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket