Innerå+Bø

av (forfatter), Merete Bø (forfatter), Sune Eriksen (foto), Meritxell Campos Canudas (illustratør) og Carles Puche Rius (illustratør).

Bie media 2016 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I Norge har vi råvarer med unike kvaliteter og smaker i verdensklasse. Likevel er vi fortsatt for dårlige til å verdsette rikdommene vi har rundt oss. I denne boka presenterer kokken Kari Innerå, født og oppvokst Innerå gård på Andørja i Troms, de aller beste ingrediensene den norske naturen har å by på, fra kamskjell, sjøkreps og skrei til lam, jordskokk, multer og rabarbra. Hun viser oss hvordan vi kan bruke disse fantastiske råvarene, og setter dem sammen på innovativt, smaksrikt og moderne vis i en rekke fristende oppskrifter.
Merete Bø, vinkelneren og vinskribenten fra Voss, foreslår den perfekt drikke til hver rett i boka, slik at den sanselige og kulinariske opplevelsen blir komplett. Innerå + Bø er en levende reise inn i det norske kjøkkenet. De to jentene tar oss med til hjemstedene sine og mattradisjonene der. Resultatet er et inspirerende manifest av en kokebok.
Kari Innerå driver i dag restauranten BA53 i Bygdø allé i Oslo. Hun er tidligere olympisk mester med kokkelandslaget og nordisk mester i kokkekunst.
Merete Bø er vinjournalist i Dagens Næringsliv og tidligere nordisk mester for vinkelnere. De to møttes da de jobbet på Bagatelle. I 2008 startet de restaurantsuksessen Cru vin og kjøkken sammen.
Bildene i boken er tatt av fotograf Sune Eriksen.
Boken vant Gull i kategorien faktabok voksen under Grafills Årets vakreste bøker 30/3 i 2017, Samt sølv for omslag under samme konkurranse.

Bokdetaljer

Forlag Bie media

Utgivelsesår 2016

Format Innbundet

ISBN13 9788269053708

EAN 9788269053708

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 333

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket