Ingrid og kokkene

av (forfatter) og Erik Jalland (illustratør).

Gyldendal 2000 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken forteller forfatteren om sine kokkesønner, tolv i tallet. De er Norges beste kokker. Alle er, eller har vært, på Det norske kokkelandslaget, og de fleste har vært gjester hos Ingrid i Fjernsynskjøkkenet. På besøk hos sine sønner i deres respektive restaurantkjøkkener har Ingrid fått oppskrifter og menyer som lett kan brukes når vi inviterer til gjestebud hjemme. Kokkenes livretter fra gamle dager er også med. Her avsløres hemmeligheten med kjøttkaker, komle med og uten dott, fårikål og lammefrikassé, slik mor lager det. Med oppskriftsregister.

Omtale fra forlaget

Ingrid Espelid Hovig, norske kokkers "mor", lager mat med landets beste kokker. I denne boken portretterer Ingrid landets beste kokker og lager fantastisk mat sammen med dem. Vi besøker kokkene på deres respektive restauranter og i hjemmemiljø. Kokkene byr på sine spesialiteter og sin barndoms favorittretter. Ingrid gir råd og guider oss inn i mesterkokkenes verden. Boken inneholder møtet med 12 kokker de fleste av den norgesmestere og noen internasjonale mestere! I tillegg til mat og oppskrifter møter vi en svært begeistret Ingrid i dialog med sine kokke- "sønner".

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788205252189

EAN 9788205252189

Språk Bokmål

Sider 323

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket