Tre kvinnelige leger bor sammen og jobber på samme sykehus. Den ene, Paige Taylor, yter aktiv dødshjelp, men blir anklaget for mord da det viser seg at den avdøde har testamentert henne en million dollar. Kat Hunter har lovet at ingen mann skal få komme nær henne, men så inngår hun et dødsens alvorlig veddemål. Honey Taft vet at hun ikke er dyktig nok til å bli lege. Derfor må hun lokke andre til å hjelpe henne frem. De tre lever i en hverdag preget av karrierejag, stress og gamle fordommer. Men kjærligheten venter på dem, varm og vakker, men også forrædersk farlig.
Forlag Hjemmets bokforl.
Utgivelsesår 1996