Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken handler om hvordan du kan lage gode måltider på tur ved hjelp av enkle redskaper. Du får råd om hvordan du tenner opp bål på ulike måter, hvordan du bruker leirbålet som komfyr, lager måltider av fangst, tilbereder mat på grill, i folie, på steinhelle, i kokegrop med mer. Her er det også forslag til desserter og varm og kald drikke. Boken inneholder dessuten et kapittel om bruk av ild og håndtering av avfall. Med oppskrifer.
Omtale fra forlaget
Boken handler om hvordan du kan lage gode måltider på tur ved hjelp av enkle redskaper. Du får råd om hvordan du tenner opp bål på ulike måter, hvordan du bruker leirbålet som komfyr, lager måltider av fangst, tilbereder mat på grill, i folie, på steinhelle, i kokegrop med mer. Her er det også forslag til desserter og varm og kald drikke. Boken inneholder dessuten et kapittel om bruk av ild og håndtering av avfall. Med oppskrifer.
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 2008
Format Heftet
ISBN13 9788276836004
EAN 9788276836004
Språk Bokmål
Sider 119
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket