Man fant et lik flytende i kanalen. Det var den tidligere varaordføreren i byen, Peder Borgen. Hans død har tråder tilbake til en politisk skandale, som skar røttene av livslange vennskap og ofret medmenneskeligheten på maktens alter. Med skremmende aktualitet gir forfatteren et bilde av livet bak de lukkede dører. Uten moralisme, men med et skarpt øye for det frynsete politiske spillet stiller forfatteren spørsmålet: Kan maktens pris aldri bli for høy?
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 1991
Format Kassett
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.