Denne boken handler om Ingeborg Skjervheims liv og virke. Hun har jobbet som jordmor og misjonær i byen Tansen i Nepal i en årrekke, og har hatt stor betydning for befolkningen. Gjennom sine 33 år i misjonstjeneste har hun også blitt stående som en betydelig skikkelse i Nepals kirkehistorie. Med litteraturliste.
Ingeborg Skjervheim (1921-2006) var den norske seterjenta fra Ål i Hallingdal som ble jordmor og misjonær i Nepal. Gjennom en årrekke jobbet hun utrettelig med utviklingen av jordmortjenesten i Tansen, Nepal. Den smilende jordmoren har tatt imot flere tusen nepalske barn. Hennes betydning for Tansens kvinner og barn kan ikke overvurderes. Ingeborg Skjervheim var en kvinne som utmerket seg ved sin tydelige gudstro og trofaste tjeneste blant Nepals mest utsatte befolkning. Gjennom sine 33 år i misjonstjeneste har hun også blitt stående som en betydelig skikkelse i Nepals kirkehistorie.
Forlag Proklamedia
Utgivelsesår 2009
ISBN13 9788271993467
EAN 9788271993467
Omtalt tid 1945-1999
Omtalt sted Nepal
Omtalt person Ingeborg Skjervheim
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.