Informasjonsteknologi

av (forfatter).

Fagbokforlaget 1995 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Bok om teknologi for ledere og interesserte som gjerne vil lære litt mer om utvalgte emner innen den teknologiske utviklingen. Bokens første del drøfter informasjon som ressurs med vekt på avklaring av begrepet informasjon og drøfting av pris på informasjon. Den andre delen avklarer informasjonsteknologi som begrep og beskriver eksempler på bruk av informasjonsteknologi. Tredje del gir en innføring i utvalgte teknologiske områder, mens fjerde del beskriver utvalgte områder for bruk av IT: i markedsføring, helsevesenet, næringslivet, samt barn og IT. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Informasjonsteknologi er en bok om teknologi for ledere og andre interesserte som gjerne vil sette seg inn i utvalgte emner innen den teknologiske utviklingen. Boken har fire deler. Den første delen drøfter informasjon som ressurs med vekt på avklaring av begrepet informasjon og med drøfting av verdi og pris på informasjon. Den andre delen avklarer informasjonsteknologi som begrep og beskriver bruk av informasjonsteknologi. Den tredje delen gir en innføring i utvalgte teknologiske områder som datakommunikasjon, geografiske informasjonssystemer, bildebehandling, multimedia og elektroniske motorveier. Den fjerde delen har overskriften IT-hverdag og beskriver utvalgte områder for bruk av IT inkludert temaet barn og IT. Petter Gottschalk er utdannet siviløkonom fra Tyskland og Master of Science i systemsimulering fra USA. Han har vært forsker ved Papirindustriens Forskningsinstitutt og Gruppen for Ressursstudier, systemsjef ved Alcatel STK, IT sjef og direktør i EB, administrerende direktør i ABB Datakabel, administrerende direktør i Norsk Regnesentral og administrerende direktør i Norsk Informasjonsteknologi. Petter Gottschalk har forelest i teknologiledelse og beslutningsanalyse ved Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo, ved Handelshøyskolen BI og ved Datahøgskolen. Han har vært styreleder i Statens Datasentral, leder av Barneombudets Råd og leder av Regjeringens Prisingsutvalg for offentlig informasjon.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 1995

Format Heftet

ISBN13 9788276740684

EAN 9788276740684

Språk Bokmål

Sider 259

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket