I Norges eldste by skjer det merkelige ting denne sommeren. Tretten år gamle Oliver oppdager at noe er alvorlig galt i Tønsberg. En uidentifisert mann blir funnet død, hengende fra Slåssfjelltårnet. Barn forsvinner uten spor. Hus brenner ned mens myndighetene ser på. Og hvem er det som dumper søppel i fjorden midt på lyse dagen?Når bestevennen Alva kommer hjem fra Frankrike, begynner de to å grave i mysteriene som hjemsøker byen. Men jo nærmere de kommer sannheten, desto farligere blir det.For noen vil for enhver pris holde byens hemmeligheter skjult. Samtidig vekkes minner fra Olivers fortid. Hvorfor forsvant foreldrene hans sporløst for så mange år siden? Og hva er det bestefaren hans ikke forteller? Første bok i serien, Slåssfjell, er en gripende spenningsroman for mellomtrinnet, 9-12 år, om vennskap, mot og mørke hemmeligheter som lurer under overflaten i en tilsynelatende idyllisk kystby.
Forlag Lønn forlag
Utgivelsesår 2025
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelsker følger dette verket.