Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Hovedemnene i boka er oppbygging av plantecellen, hvordan planter vokser og utvikler seg, dyrking og høsting, reaksjoner som skjer etter høsting, lagringsbetingelser, genmodifisering, konserveringsmetoder, industrielle produkter av poteter, frukt og bær, grønnsaker, ølproduksjon og reseptberegning for syltetøy og saft. Boka har også oppgaver til alle kapitlene.
Omtale fra forlaget
Hovedemnene i boka er oppbygging av plantecellen, hvordan planter vokser og utvikler seg, dyrking og høsting, reaksjoner som skjer etter høsting, lagringsbetingelser, genmodifisering, konserveringsmetoder, industrielle produkter av poteter, frukt og bær, grønnsaker, ølproduksjon og reseptberegning for syltetøy og saft. Boka har også oppgaver til alle kapitlene.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 2007
Format Heftet
ISBN13 9788258405884
EAN 9788258405884
Språk Bokmål Nynorsk
Sider 128
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket