Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
DVD-en gir et grunnkurs i indisk mat med sentrale retter fra provinsen Punjab. Her kan man lære å lage bl.a snacks, chutney, chai, vegetarmat, tandoori kylling, naan og raita. I tillegg til oppskrifter og fremgangsmåte får man en krydderpresentasjon fra det indiske kjøkkenet. Heftet inneholder oppskriftene.
Omtale fra forlaget
Kokeboken 'Indisk mat på norske fat' (gitt ut på Holm og Tangen forlag i 2004 anmeldt til terningkast 6 i Avis 1) følges opp med en audiovisuell kokebok/ kurs-DVD med samme tittel. I tillegg til en lekker booklet med oppskrifter og fremgangsmåte, får du en nyttig krydderpresentasjon fra det indiske kjøkken. På en grundig måte og i en behagelig tempo kan du på ditt eget kjøkken lære å lage alt fra enkle snacksretter til mer berømte retter som tandoori kylling og naanbrød.
Forlag Masalamagic
Utgivelsesår 2007
Format DVD
ISBN13 9788299775403
EAN 9788299775403
Omtalt sted India
Språk Bokmål
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket