Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka forteller om steder og folk i de forskjellige delene av India og inneholder en mengde oppskrifter på retter av ris, egg og grønnsaker, kjøtt, fjærfe og fisk, snacks, dal- og småretter, søte retter, drikker og indisk brød. Trinn-for-trinn forklaringer, ordliste og oppskriftregister. Ill.
Omtale fra forlaget
Boka forteller om steder og folk i de forskjellige delene av India og inneholder en mengde oppskrifter på retter av ris, egg og grønnsaker, kjøtt, fjærfe og fisk, snacks, dal- og småretter, søte retter, drikker og indisk brød. Trinn-for-trinn forklaringer, ordliste og oppskriftregister. Ill.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1996
Format Innbundet
ISBN13 9788202159849
EAN 9788202159849
Serie Cappelens internasjonale kjøkken
Omtalt sted India
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket