Inconceivable

Black Swan 2000 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Sam og Lucy ser ut til å være det perfekte par, lykkelige, vellykkede og forelsket. Men i virkeligheten synes Lucy Sam er kald og ufølsom. Sam tror Lucy anklager ham fordi hun ikke kan gå forbi en barnevogn uten å begynne å gråte. Problemet er at de tror de er ufruktbare - på mer enn en måte. Lucy vil ha barn og Sam vil skrive en suksessroman. Ut i fra statistikken for kunstig befruktning lykkes hvert femte forsøk, så Lucy har bedre odds enn Sam.

Lucy desperately wants a baby. Sam is determined to write a hit movie. The problem is that both their efforts seem to be unfruitful. And given that the average IVF cycle has about on in five chance of going into full production, Lucy's chances of getting what she wants are conciderably better than Sam's.
What Sam and Lucy are about to og through is absolutely inconceivable. The question is, can their love survive?
Inconceivable confirms Ben Elton as one of Britain's most significant, entertaining and provocative writers.

Forlag Black Swan

Utgivelsesår 2000