Sashas liv er perfekt. Hun har et lykkelig ekteskap, to flotte barn, suksessrike kunstgallerier i Paris og New York og tre luksushjem. Da mannen hennes dør av hjerteinfarkt blir hun knust av sorg og begraver seg i arbeid. Når hun møter den ni år yngre talentfulle kunstneren Liam, kan hun ikke unngå å bli tiltrukket av ham, og de innleder et forhold i hemmelighet. Sasha gjør alt for å skjule kjærlighetsaffæren for de voksne barna sine og det snobbete klientellet sitt. Til slutt blir forskjellene mellom Sasha og Liam så store at det kommer til et brudd, men så rammes Liam av en tragedie som tvinger fram en avgjørelse og et offer ingen av dem hadde regnet med.
Utgivelsesår 2006
Genre Romantikk