Immunologi og immunologiske teknikker

av (forfatter).

Fagbokforlaget 2006 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er betydelig revidert og utvidet. Først og fremst gjelder dette immunologiske teknikker og analysemetoder som nå behandles grundig i separate kapitler. Kapitlene om basal og klinisk immunologi er oppdatert med ny og vesentlig kunnskap. Dessuten omtales samspillet mellom immunsystemet og det nevroendokrine system i et eget kapittel. Hovedvekten er fortsatt lagt på prinsippene og mekanismene bak utviklingen av immunreaksjoner ved normale og patologiske tilstander. Boka er skrevet for studenter på høgskole- og universitetsnivå med immunologi og immunologiske teknikker på timeplanen

Omtale fra forlaget

Immunologi er et fagfelt i kontinuerlig utvikling. Forståelsen av immunsystemet og dets virkemåte står sentralt i all forskning knyttet til forsvar mot infeksjonssykdommer, autoimmune sykdommer, allergi, kreft og vaksineproblematikk. I tillegg brukes immunologiske teknikker i økende grad innenfor helt andre fagfelt.
Den nye utgaven er betydelig revidert og utvidet. Først og fremst gjelder dette immunologiske teknikker og analysemetoder som nå behandles grundig i separate kapitler. Kapitlene om basal og klinisk immunologi er oppdatert med ny og vesentlig kunnskap. Dessuten omtales samspillet mellom immunsystemet og det nevroendokrine system i et eget kapittel. Hovedvekten er fortsatt lagt på prinsippene og mekanismene bak utviklingen av immunreaksjoner ved normale og patologiske tilstander.
Boken er skrevet for studenter på høgskole- og universitetsnivå med immunologi og immunologiske teknikker på timeplanen. Det er utarbeidet en CD til forelesere som bruker denne læreboken.
Tor Lea er professor i immunologi/bioteknologi ved Universitetet i Oslo og forsker ved Immunologisk institutt, Rikshospitalet.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788245002195

EAN 9788245002195

Språk Bokmål

Sider 400

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket