EN VERDEN I MØRKE. EN BRENNENDE GNIST. EN FLOM AV STJERNER.Bryce Quinlan er strandet i en fremmed verden. Hun må bruke all sin kløkt for å finne veien hjem og tilbake til alt hun elsker. Men det er lettere sagt enn gjort når hun ikke aner hvem hun kan stole på.Samtidig er Hunt Athalar tilbake i asterienes fangehull, fratatt friheten og lykken han har kjempet så hardt for. Han har ingen anelse om hva som har skjedd med Bryce, og inntil han klarer å slippe unna asterienes lenker, er han bokstavelig talt bundet på hender og føtter.I Ildens og skyggens hus, den tredje boken i Crescent City-serien, står Midgard på randen av kollaps, og verdens skjebne hviler på et håp om opprør. Men kampen for overlevelse, frihet og kjærlighet kan koste Bryce og Hunt alt de har.
Forlag Bonnier norsk forlag
Utgivelsesår 2025