Ild!

lidenskap, frelse og fortapelse

kriminalroman

av (forfatter).

Medz forl. 2006 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Karin Hovard, den sensuelle konen til kapellanen i Vildvik by, blir funnet druknet. Halvt oppspist av fisk og krabber. Førstebetjent i Kripos, Tore Tingsten, har til å begynne med ikke mange spor i jakten på morderen. Etter hvert blir det klart at det er menneskenes lidenskaper, de erotiske og religiøse, som spiller hovedrollene i dramaet som rulles opp i den fredelige kystbyen, der mange er mulige mordere.

Omtale fra forlaget

Karin Hovard, den sensuelle konen til kapellanen I Vildvik by, blir den 5. september 2001 funnet druknet. Halvt oppspist av fisk og krabber. Førstebetjent i Kripos, Tore Tingsten, har til å begynne med ikke mange spor i jakten på morderen(e). Etter hvert blir det klart at det er menneskenes lidenskaper, de erotiske og religiøse, som spiller hovedrollene i dramaet som rulles opp i den fredelige kystbyen, der mange er mulige mordere. De lokale satanistene er kan hende ikke de verste i et miljø der fanatisme, begjær og sjalusi styrer menneskenes handlinger. Midt i den stadig mer uhyggelige sensommeren gror likevel kjærligheten og medmenneskeligheten. Men hva med Karins to barn? Vil de også møte sin skjebne? Dag Coucheron (f.1938) er fra Oslo men bor på Nesodden, noen mil nord for Vildvik. Han er lege, spesialist i psykiatri, veileder i psykoterapi og psykoanalytiker. Tidligere utgitte bøker er "Stoffmisbruk, psykiatri og samfunn" (foredrag og essays), "Nattsider, dagboksblad" (prosalyrikk), "Fra en ung manns dagbok" (roman for ungdom) samt "Tid for terapi" (populærvitenskapelig om psykoterapi og psykiatri.) Som kriminalforfatter debuterer han med "Ild" - en roman om lidenskaper, fanatisme, erotikk, hat og hevn.

Bokdetaljer

Forlag Medz forl.

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788299705523

EAN 9788299705523

Genre Politi og detektiver Krim

Språk Bokmål

Sider 447

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket