Helen Ross er ulveforsker og skal kartlegge en ulveflokk i Hope, Montana. For å lykkes er hun avhengig av kvegeiernes velvilje og samarbeid. Men er hun venn eller fiende? Meningene er delte, og forsøkene på å drive henne vekk er mange. Likevel er Helen fast bestemt på å fullføre oppdraget. Arbeidet hjelper henne å glemme sorgen over kjæresten som sviktet.Snart oppdager Helen at noen rører ved fellene hun setter ut. Overraskelsen er stor når hun finner ut hvem det er. Hva er det han prøver å oppnå, denne merkelige unggutten ingen helt greier å komme inn på? Hva vil han henne, hva kan hun gi ham? De utgjør et underlig par; to sårede mennesker som instinktivt bruker kjærlighetens legende kraft for å oppfylle sine innerste drømmer. "Jeg beklager forstyrrelsen.""Bare stikk."Helen snudde seg og begynte å gå mot bilen. Knærne hennes skalv. Plutselig hørte hun skritt bak seg, og den første hunden traff henne før hun rakk å snu seg. Sammenstøtet sendte henne hodestups overende på grusen. Hundene kastet seg rasende over henne, snerret og glefset etter buksen hennes.
Forlag Egmont
Utgivelsesår 2000
ISBN13 9788204067432
EAN 9788204067432
Serie Pan pocket (67)
Genre Romantikk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket52 bokelskere følger dette verket.