I Lars Hertervigs skog

Gyldendal Tiden 1991 Innbundet

Kjøp boka hos ark.no

Lars Hertervig er en av Norges største malere. Det var få som forstod ham og hans bilder mens han levde. Da han var barn, bar han på en hemmelig drøm - han ville lage bilder. Han var opptatt av naturen, og motsetningene i den. Han oppdaget at det var noe som var felles for alt det skapte. Det var lyset. Og Lars Hertervig ble lysets maler. Selv hadde han et vanskelig liv, fylt av lys og mørke. Holger Koefoed har opplevd lyset og mørket i Lars Hertervigs liv og bilder. Denne opplevelsen deler han med oss, Gjennom sine ord åpner han våre øyne for denne særegne kunstneren og hans malerier.

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 1991