I hundre med Hedda

100 treningsøkter for barn og unge i skole og idrettslag

av (forfatter) og Camilla Jødal (illustratør).

Akilles 2008 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boken er en idébank for trening av barn og unge fra rundt ti år og oppover, i skole og idrettslag. Her finner du over hundre ferdig planlagte treningsøkter. Opplegget bygger på retningslinjene som er fastsatt i Kunnskapsløftet for mellomtrinnet og ungdomstrinnet under felles mål for kroppsøvingsfaget. Boken fokuserer på aktivitetsområdene lek, idrett, friluftsliv, dans og trening av fysiske kvaliteter. Øktene er fordelt i tre hovedkapitler: Ute, ute vinter og inne.

Omtale fra forlaget

Hedda Berntsen har kartlagt og innhentet ideer og ønsker fra barn og ungdom for å få en god oversikt over hvilke typer aktiviteter som er "i tiden", og som de unge selv har lyst til å bruke energi på. Ett av kravene i Kunnskapsløftet (Reform 06) er at det skal legges vekt på aktiviteter elevene driver med. Her finner du over 100 ferdig planlagte økter for trening av barn i skole og idrettslag. Boken har blitt til med hjelp fra idrettsutøvere, trenere, kroppsøvingslærere og studenter ved Norges idrettshøgskole. Boken er først og fremst en idébank for trening av barn og unge fra ca. ti år og oppover, i skole og idrettslag. Noen av øvelsene krever visse grunnleggende fysiske ferdigheter hos utøveren. Dette er det opp til en kvalifisert kroppsøvingslærer eller trener å vurdere. Hedda Berntsen er utdannet Bachelor of Art fra Middlesbury College, og er for tiden masterstudent i pedagogikk ved UiO. Hun har allsidig idrettserfaring i alpine grener og undervisningserfaring fra skoleverket.

Bokdetaljer

Forlag Akilles

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788272861918

EAN 9788272861918

Språk Bokmål

Sider 319

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket