Det kjentes som en sommer fylt med muligheter. Som om hva som helst kunne skje. Trettifem år gamle Anna har akkurat lagt bak seg et havarert forhold da hun får tak i en kolonihagehytte i Ådala. Hun er nedbrutt og ensom, men vil komme seg på beina igjen. Grave i jorda og finne ny mening i tilværelsen. I kolonihagen bor også den gamle livsnyteren Ragnar, som har oversikt over alt som skjer i hyttene. Hagepolitiet Rigmor er også der og gjør livet vanskeligere for alle. Middelaldrende Margaretha har plutselig blitt forelsket igjen. Og tenåringsjenta Stephanie er der for å søke tilflukt fra foreldrene sine. Mens planter og grønnsaker spirer og gror, begynner følelsene å blomstre i kolonihagen - uventede vennskap, forelskelser, svik og hemmeligheter. Det blir en sommer å minnes … I hjertet av kolonihagen er den første av fire bøker i en hjertevarm og underholdende serie som har tatt svenske lesere med storm. Med den idylliske kolonihagen som bakteppe trer de mest sjarmerende karakterer fram og tar bo i leserens hjerte for alltid.
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788205608832