Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren tar leseren med på en reise gjennom kokekunstens historie, med innsikt fra arkeologi og antropologi, og med legender og riter knyttet til mat helt fra førhistorisk tid og fra eksotiske strøk. Men også fra nær fortid fra Bretagne, der forfatteren vokste opp, til møtet med femtiårenes norske matfat. Med forfatterens egenkomponerte og klassiske oppskrifter. Med oppskriftsregister og litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Forfatteren tar leseren med på en reise gjennom kokekunstens historie, med innsikt fra arkeologi og antropologi, og med legender og riter knyttet til mat helt fra førhistorisk tid og fra eksotiske strøk. Men også fra nær fortid fra Bretagne, der forfatteren vokste opp, til møtet med femtiårenes norske matfat. Med forfatterens egenkomponerte og klassiske oppskrifter. Med oppskriftsregister og litteraturliste.
Forlag Emilia
Utgivelsesår 2006
Format Heftet
ISBN13 9788274191129
EAN 9788274191129
Språk Bokmål
Sider 160
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket