I historiens gryte

et essay med oppskrifter

av (forfatter).

Emilia 2006 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren tar leseren med på en reise gjennom kokekunstens historie, med innsikt fra arkeologi og antropologi, og med legender og riter knyttet til mat helt fra førhistorisk tid og fra eksotiske strøk. Men også fra nær fortid fra Bretagne, der forfatteren vokste opp, til møtet med femtiårenes norske matfat. Med forfatterens egenkomponerte og klassiske oppskrifter. Med oppskriftsregister og litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Forfatteren tar leseren med på en reise gjennom kokekunstens historie, med innsikt fra arkeologi og antropologi, og med legender og riter knyttet til mat helt fra førhistorisk tid og fra eksotiske strøk. Men også fra nær fortid fra Bretagne, der forfatteren vokste opp, til møtet med femtiårenes norske matfat. Med forfatterens egenkomponerte og klassiske oppskrifter. Med oppskriftsregister og litteraturliste.

Bokdetaljer

Forlag Emilia

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788274191129

EAN 9788274191129

Språk Bokmål

Sider 160

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket