I grenseland mellom lidenskap og galskap?

Tottenhams venner gjennom 35 år

av (forfatter).

Tottenhams venner 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Denne boken retter seg inn mot langt flere enn drøyt 5000 organiserte selvpinere som i dag lever og ånder for «nestenlaget» Tottenham. Den henvender seg også til dem som holder med både større og mindre lag. Historien om én norsk supporterklubb og dens medlemsstokk forteller mye om norsk supporterkultur og norske supporterliv i sin alminnelighet. Ulike britiske lags supportere har langt mer til felles enn de fleste liker å innrømme.
Boken henvender seg også til de mange norske «supporterfruene» og andre som ufrivillig - ofte høyst ufrivillig - har havnet i en situasjon der en fotballklubb utgjør en sentral del av livet deres. Oftest som følge av at de forelsket seg i og ble sammen med en ihuga supporter. Er det i det hele tatt mulig å forstå hva slags lidenskap - eller galskap - det var som traff deres nærmeste midt i planeten? Og kanskje det er noe å lære av andre ofre som har vært utsatt for det samme?

Ifølge Supporterunionen for Britisk Fotball er i dag mer enn 100 000 nordmenn med i en av landets 53 supporterklubber for britiske lag. Slik var det ikke før. Tottenhams Venner hadde sin spede start i 1982. Noen få unge helter prøvde seg på det umulige. Langt på vei klarte de det. Mer eller mindre på egen hånd sørget de for å holde liv i en landsomfattende forening. Dette skjedde fra gutterom, på elevheim og under førstegangstjeneste. Uten organisasjonserfaring og uten noe som helst økonomisk fundament.

Bokdetaljer

Forlag Tottenhams venner

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788230337691

EAN 9788230337691

Omtalt sted Norge England

Omtalt person Tottenhams venner Tottenham (fotballklubb)

Språk Bokmål

Sider 252

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket