I eventyrland

av (redaktør), Laura Voipio (redaktør), Sidsel Mo Maartmann (redaktør), Kristiina Louhi (illustratør), Riikka Juvonen (illustratør), Juha Vuorinen (illustratør) og Øivind S. Jordfald (illustratør).

Bertmark 1993 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Samleboksen «I eventyrland» inneholder fire flotte eventyrbøker som passer perfekt som dåpsgave eller bursdagsgave til de yngste. Bøkene kommer i en flott samleboks, som fint kan fungere som en «mini-bokhylle» til oppbevaring av bøkene.
Eventyrslottet - Klassiske eventyr:
Her kan man lese en rekke klassiske og kjente fortellinger fra hele verden. Bli med Askepott, Snehvit eller Katten med støvlene på deres eventyr. Følg Jack sin reise opp Bønnestengelen, eller Den stygge andungens fantastiske forvandling og mange flere perler fra eventyrenes verden.
Kjerringa med staven - Sang og dikt:
Her kan man lese dikt og regler, synge kjente og kjære sanger som alle generasjoner vil dra kjensel på. Har man muligheten til å spille et instrument er det noter på alle sangene, slik at man kan ha en hyggelig musikk stund sammen. Musevisa, Bamsens fødselsdag, Trollmors vuggesang og mange flere sanger som vil vekke gode følelser hos liten og stor.
Norske skatter - Klassiske fortellinger:
Her kan man lese en rekke av de store Norske eventyr skattene. Fortellinger av Bjørnstjerne Bjørnson, Jørgen Moe, Thorbjørn Egner, Alf Prøysen og Anne-Cath Vestly, for å nevne noen.
Les med meg - Moderne fortellinger:
Her kan man lese en rekke moderne fortellinger som er hentet fra alle verdens hjørner. Fortellinger som vil få frem tanker og refleksjoner hos både liten og stor, men som fortelles med kjente og kjære figurer, som Tante Sofie og Teskjekjerringa.

Bokdetaljer

Forlag Bertmark

Utgivelsesår 1993

Format Innbundet

ISBN13 9788276242720

EAN 9788276242720

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket