I en perfekt verden ...
Forslaget er utenkelig, sprøtt - men likevel tiltalende. For lenge siden hadde Piper Mitchell et lidenskapelig forhold til en av farens ansatte, noe som sluttet med en katastrofe. Nå er hun klar til å gjenoppta forholdet, og hun håper virkelig at Wade har tilgitt henne. Det er i alle fall det han sier.
Wade Collins har planlagt hevnen over den bortskjemte rikmannsdatteren i lang tid. Og nå når Piper er tilbake - i vanskeligheter og med høy gjeld - vil han gjøre alt han kan for å få henne til sengs igjen. Men kommer Piper enda en gang til å snu situasjonen til sin fordel og kreve intet mindre enn kjærlighet tilbake - og det på sine egne vilkår?
En fantastisk bonus
Miniserie: Forretninger og fornøyelser (6/6)
Av og til ønsker en å kunne reise tilbake til fortiden og rette opp feil en har gjort. Rafe Camerons største feil var at han forlot ungdomskjæresten Sarah og flyttet til Los Angeles for å bli en fremgangsrik forretningsmann. Nå er han tilbake i Vista del Mar for å ta over byens største forretning. Å få Sarah tilbake . nå vakrere enn noensinne . ville ha vært en fantastisk bonus! Men Sarah Richards er ikke lenger den naive skolejenta hun en gang var, og hun er heller ikke redd for å la Rafe få vite sannheten om deres fortid.
Forlag Harlequin HarperCollins Nordic
Utgivelsesår 2013
Serier Passion Forretninger og fornøyelser (6)
Genre Romantikk