Etter å ha fortalt tilblivelsen av verdensrommet og jorda, forklarer boka hvordan menneskene har forandret verden med oppfinnelser, bygninger og andre bragder. Hvert oppslag behandler ett emne, som f.eks. endringer av boliger, klesdrakten, historien om hvordan mennesket lærte å fly, utvikling av skriveredskaper, oppfinnelsen av våpen, lyd og bilde, og medisin. Med stikkordregister og oversikt over oppfinnere.
Utgivelsesår 1996
ISBN13 9788203241253
EAN 9788203241253
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.