Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka viser deg hvordan du kan lage god mat med utgangspunkt i langtidslagrede råvarer. Den inneholder oppskrifter på både frokostretter, lunsj, middag og dessert, i tillegg til et kapittel om sylting og konservering. Boka gir også praktiske tips om hytteliv.
Omtale fra forlaget
En hyllest til fjellet og hyttelivet mange av oss har vokst opp med. En ekte hyttematbok som gir gode oppskrifter og råd til tradisjonelle hytter. Ta med boka på hytta. Kos deg med god mat, et enklere hytteliv og Theodor Casparis dikt. - Bergens Tidene: .Snadder hyttemat uten kjøleskap. - Nord, Mat i Norden: .En vakker hyllest til hyttelivet, fjellet og naturen. ..Tør vi gjette at dette blir en av gjengangerne under juletreet?. - Hytteliv: 3s artikkel .Enkelt hytteliv - God mat. - Det gode liv: .Så har den kommet, en helt ekte hyttematbok... - Drammens Tidene: .Lekre retter av lagret mat.
Forlag A.C. Hole
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788299762403
EAN 9788299762403
Språk Bokmål
Sider 120
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket