Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka knytter hygieniske retningslinjer til kokkens og servitørens arbeidsdag og ser på hvilke konsekvenser brudd på hygieneforskriften kan ha for økonomi og helse. Stoffet knyttes mot mikroorganismenes livsvilkår til det praktiske på kjøkkenet og i spisesalen. Enkle mikrobiologiske prøver beskrives i boka, slik at bedriften selv kan kontrollere om hygienen er forskriftsmessig.
Omtale fra forlaget
Knytter lærestoffet til yrkesutøverens arbeidsoppgaver. Boka setter lærestoffet inn i yrkesutøverens hverdag . på kjøkkenet, på lageret, i anretningen, i spisesalen . ut fra de krav som gjelder. Gode arbeidsrutiner er en del av kvalitetssikringen og et ledd i gjestebehandlingen. For å finne ut om hygienen er god nok, viser boka hvordan en tar enkle prøver, slik at elevene kan forstå hvordan de begrenser veksten av mikroorganismer.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1995
Format Heftet
ISBN13 9788200415060
EAN 9788200415060
Språk Bokmål
Sider 110
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket