Hygiene i praksis for kokker og servitører

av (forfatter), Hanne Marit Gran (forfatter), Karin Jessen (forfatter) og Stein Ivar Ormsettrø (forfatter).

Universitetsforlaget 1995 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka knytter hygieniske retningslinjer til kokkens og servitørens arbeidsdag og ser på hvilke konsekvenser brudd på hygieneforskriften kan ha for økonomi og helse. Stoffet knyttes mot mikroorganismenes livsvilkår til det praktiske på kjøkkenet og i spisesalen. Enkle mikrobiologiske prøver beskrives i boka, slik at bedriften selv kan kontrollere om hygienen er forskriftsmessig.

Omtale fra forlaget

Knytter lærestoffet til yrkesutøverens arbeidsoppgaver. Boka setter lærestoffet inn i yrkesutøverens hverdag . på kjøkkenet, på lageret, i anretningen, i spisesalen . ut fra de krav som gjelder. Gode arbeidsrutiner er en del av kvalitetssikringen og et ledd i gjestebehandlingen. For å finne ut om hygienen er god nok, viser boka hvordan en tar enkle prøver, slik at elevene kan forstå hvordan de begrenser veksten av mikroorganismer.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1995

Format Heftet

ISBN13 9788200415060

EAN 9788200415060

Språk Bokmål

Sider 110

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket