Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka knytter hygieniske retningslinjer til kokkens og servitørens arbeidsdag og ser på hvilke konsekvenser brudd på hygieneforskriften kan ha for økonomi og helse. Stoffet knyttes mot mikroorganismenes livsvilkår til det praktiske på kjøkkenet og i spisesalen. Enkle mikrobiologiske prøver beskrives i boka, slik at bedriften selv kan kontrollere om hygienen er forskriftsmessig.
Omtale fra forlaget
Boka knytter hygieniske retningslinjer til kokkens og servitørens arbeidsdag og ser på hvilke konsekvenser brudd på hygieneforskriften kan ha for økonomi og helse. Stoffet knyttes mot mikroorganismenes livsvilkår til det praktiske på kjøkkenet og i spisesalen. Enkle mikrobiologiske prøver beskrives i boka, slik at bedriften selv kan kontrollere om hygienen er forskriftsmessig.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1995
Format Heftet
ISBN13 9788200415053
EAN 9788200415053
Språk Nynorsk
Sider 110
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket