Omtale fra forlaget
En vilter kulinarisk ferd gjennom 50 matretter som definerer menneskets historie.
Var gladiatorene i antikkens Roma veganere? Hvilken prinsesse gjorde te populært i England? Hvordan oppstod sushi? Ble den siste mammuten faktisk spist i New York i 1951? Uta Seeberg tar oss med på en kulinarisk reise i tid og rom. Fra forhistoriske grillfester til molekylære Michelin-måltider forteller hun morsomme, kuriøse og herlige historier fra
kjøkkenets verden – og forklarer hvorfor maten vi spiser, sier mer om tidsånden enn vi aner.
Forlag Risk forlag
Utgivelsesår 2024
Format Innbundet
ISBN13 9788293625186
EAN 9788293625186
Språk Bokmål
Sider 246
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket