Hvordan smugle tonnevis med kokain - og leve lykkelig

av (forfatter) og Astrid Nordang (oversetter).

Vigmostad & Bjørke 2011 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken forteller historien om en suksessfull kokainsmugler. Den gir et innblikk i hvordan kokaintrafikken egentlig foregår og hva som skal til for å lykkes i bransjen.

Omtale fra forlaget

En av de mest avslørende bøker om organisert kriminalitet på flere tiår! Kokain var tidligere forbundet med de rike og de veldig rike. Sannheten er at kokainen er blitt demokratisert, den er tilgjengelig for alle og til lavere priser enn før. Årsaken er selvsagt at Vest-Europa flommer over av kokain. Og det er kokainen som skaper markedet ... Den italienske prisbelønte journalisten Luca Rastello har intervjuet en av de store og viktige bakmennene for kokaintrafikken. Det er blitt en historie om respektable forretningsmenn. Bildene vi får gjennom massemediene av fattige smuglere som har fylt hulrom i kroppen med kokain, er stort sett falske. Falske i den betydning at disse «muldyrene» sendes ut for å bli tatt slik at de viktige smuglerrutene forblir inntakt. Og smuglingen til Europa involverer mange, fra nynazistiske grupper til personer med respektable fasader. Oversatt av Astrid Nordang «Brilliant» The Daily Telegraph «Et unikt innblikk i kokainhandelen» Time Out

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad & Bjørke

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788241906695

EAN 9788241906695

Språk Bokmål

Sider 232

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket