Hvordan fikk pengene vinger? Dette er en håndbok for deg som vil lære å utnytte pengene dine best mulig og spare nok til å oppnå drømmer og mål. Denne boken tar utgangspunkt i at du samtidig ønsker å bli mer bevisst på hvordan du kan verne om miljøet og bidra til å redusere global oppvarming. Dette er derimot ikke boken for deg som vil vite hvilke aksjer du bør kjøpe eller hvilket fond du skal satse på. Boken er lettlest og enkel å forstå. Denne boken går til kjernen i saken og lærer deg hvordan du kan bli flinkere til å utnytte det du allerede har. Uansett om du etablerer ditt første hjem, er arbeidsledig, student, aleneforelder, gjeldsslave eller rett og slett ønsker å spare penger for å kunne oppfylle en drøm, så får du gode og praktiske råd om hvordan du kan spare penger på en fornuftig og miljøvennlig måte. Dette er boken som postitivt kan sette fart på økonomien din. Denne boken lærer deg alt fra det å planlegge og lage et budsjett, til hvordan du kan bruke mindre penger på hushold.
Forlag HKS Holding AS forl.
Utgivelsesår 2008
"Jul, glede eller dilemma. Har du vondt med penger så kan det være at julen blir ditt hodebry isteden for den gleden du skal oppleve.
Men fortvil ikke, du kan gjøre noe med det. Med enkle midler så kan du lage flotte gaver som blir husket og bevart av de som får, mange år fremover.
Jeg har nesten aldri gitt vekk gaver som er kjøpt ferdig fra butikken. Mine gaver har vært personlige og hjemmelagt. Hjemmelagt tenker du, at du aldri kommer å ha tid til å lage noe til så mange osv. Men en hjemmelagt gave trenger ikke å ta så lang tid å lage. Klart du kan sette deg ned å strikke 40 sokker eller vanter men sånt tar tid og lønner seg egentlig ikke dersom du kunne fått de til lavere pris i butikken uansett, hvis du tenker på all den tid du må bruke til å lage de.
Nei det finnes mange flotte ideer du kan bruke til å lage noe fint på kort tid."