Hvor var du

historien om mitt liv

av (forfatter).

Schibsted forlagene 2008 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Terje Bogen ble dømt til 4,5 års fengsel for bedrageri overfor bank og investorer. Han mener selv at han er uskyldig, og i denne boken fremstiller han sin egen historie. Boken tar for seg oppveksten, interessen og deltagelsen i sport gjennom hele livet, familieliv, hans karriere i Sponsor Service og selskapets undergang.

Omtale fra forlaget

Hvor var du da Brå brakk staven? Forfatteren var i høyeste grad til stede under den dramatiske stafettinnspurten i ski-VM i Holmenkollen 1982. Dette er ikke den eneste gangen Bogen har havnet i begivenhetenes sentrum. Forfatteren har vært markedssjef i Den norske Opera. Han var en av landets mest suksessrike skitrenere, med navn som Gjermund Eggen, Bjørn Dæhlie, Lars Erik Eriksen og Anette Bøe i stallen. Han var gründeren som utviklet SponsorService fra et lite loft på kvisten til et konsern med milliardomsetning og datterselskap fra Paris til Helsingfors. - Men etter konkursen i selskapet ble han dømt og fengslet. Det siste året har gitt Bogen tid og mulighet til å skrive sin livshistorie. Terje Bogen har skålt med kongelige og grått med sine medfanger. Han har vært høyt og lavt. Et spennende stykke norsk samtidshistorie.

Bokdetaljer

Forlag Schibsted forlagene

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788251625197

EAN 9788251625197

Omtalt person Terje Bogen

Språk Bokmål

Sider 288

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket