Hvor blir barnet av?

av (forfatter), Vegar Foss Andersen (forfatter) og Lill-Hege Klausen (illustratør).

Sirene 2005 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Dette er en bok om ufrivillig barnløshet, skrevet for de som sliter med å bli gravide. Boken følger flere par fra de første informasjonssøkene på Internett, via veiledningssamtaler til hormonkurer, kontroller, egguthenting og assistert befruktning, og både barn som er adoptert og foreldre som har adoptert er intervjuet. Fagfolk forteller om sine erfaringer og deler av sin kunnskap, og det gis henvisninger til informasjon, Internett-adresser og foreninger og klinikker som tilbyr assistert befruktning. Har ordliste.

Hvor blir barnet av? Stadig flere sliter med å bli gravide. For noen holder det å stå på hodet etter sex, sove med urter under hodeputen eller be en bønn på sengekanten. Andre er nødt til å gå mer vitenskaplig til verks. "Hvor blir barnet av" er den første altomfattende boken om ufrivillig barnløshet i Norge, skrevet for folk som selv sliter med å bli gravide. Vi har fulgt flere par fra de første, famlende informasjonssøkene på Internett, via veiledningssamtaler til hormonkurer, kontroller, egguthenting og assistert befruktning. Vi har snakket med barn som selv er adopterte og foreldre som har adoptert. Boken inneholder intervjuer med de fremste fagfolkene på området, som forteller om sin erfaring og deler av sin kunnskap, i et språk som vanlig folk forstår. Du finner også henvisning til praktisk informasjon og Internett-adresser, foreninger og klinikker som tilbyr assistert befruktning.

Forlag Sirene

Utgivelsesår 2005